Trongården

Velkommen til Trongården. Trongården er et hyggeligt plejecenter beliggende i Nordsjællands skønne omgivelser og er et kommunalt plejecenter, som drives af PlejeGribskov.

I nedenstående grønne kasse kan du klikke dig videre til Sundhedsstyrelsens pjece omkring brug af mundbind. Når du skal besøge en på PlejeGribskov er du meget velkommen til, at medbringe dit eget mundbind, men vi har kan også udlevere til dig/jer. 

Pjece - ved brug af mundbind

 

Besøg på plejecentre under COVD 19 fra torsdag den 2. juli 2020 - Besøgene skal gennemføres på en forsvarlig måde.

I Gribskov Kommune ønsker vi at åbne plejecentrene med nogle forsigtighedsprincipper, da vi stadig har smitte i Nordsjælland. Vi gør dette for at passe på beboerne og for at have styr på smitteopsporing samt hvem der skal testes ved et eventuelt udbrud.

Ved besøg:

 • Du skal have været rask uden tegn på feber, øget træthed, hovedpine, hoste, almen utilpashed, muskelsmerter mv i mindst 48 timer
 • Bekræft dit besøg til personalet, op til eller når du ankommer, så vi ved, hvem der kommer på besøg. Ved samme lejlighed kan vi udlevere mundbind. Dette kan forebygge smitte og lette sporingsarbejdet ved et eventuelt udbrud og forbereder borgeren og personalet på besøget.
 • Hvis der er i tvivl om hvordan besøget kan foregå opfodrer vi til at du aftaler med plejecenteret hvordan dette bedst kan foregå.
 • Vi opfordrer til, at besøg fortsat i stor stil foregår udendørs hvis muligt – her er smitterisikoen mindre for alle. Alternativt henstiller vi til, at besøget foregår i borgers bolig og ikke på indendørs fællesarealer.
 • Afstandskravene i boligen skal respekteres. Er I flere end 2-3 stykker, så ryk udenfor.
 • Benyt kun toilettet i boligen og gør rent efter dig
 • Alle pårørende skal bære mundbind under besøgene. Mundbind kan udleveres af plejecenteret
 • Der udføres håndhygiejne før, under og efter besøg
 • Der holdes afstand til borgere og personale
 • Undgå at røre ved flere ting end nødvendigt i boligen og plejecenteret.

Ved evt. smitteudbrud på plejecenteret forventes det, at pårørende, som har været inde på plejecenteret i forbindelse med udbruddet, lader sig teste ligesom medarbejderne. Der kan være tale om flere tests med ca. en uges mellemrum. Ved smitteudbrud kan hele eller dele af plejecenteret få besøgsrestriktioner. Kritisk syge vil altid kunne få besøg efter aftale.

Pårørende og medarbejdere opfordres til at bruge app'en Smitte | Stop

Vigtigt ved besøg:

 • Ved besøg henstiller vi venligst til, at i benytter terrassedør, selvfølgelig der hvor det er muligt.
 •  I bedes kontakte personalet forud for besøg, så vi kan være behjælpelig med at udlevere mundbind til brug under hele besøget.
 •  Vi henstiller ligeledes til at i ikke benytter indendørs fællesarealer, men opholder jer i borgers lejlighed under besøget.

 

For selvtrænere, der plejer at benytte plejecentrenes faciliteter:

Det er fortsat ikke muligt at benytte træningsfaciliteterne. Dette skyldes, at en del af redskaberne er flyttet til andre lokationer for at kunne overholde holdstørrelse og pladskrav til den lovmæssige genoptræning. Ligeledes vil åbning kræve et rengøringsniveau, der ligger over, hvad selvtrænerne selv udfører, samt forholdsregler i forhold til antal personer, der træner samtidigt. Vi bevæger os hen imod september, før vi forventer en mulig og sundhedsforsvarlig sikker løsning på det. Vi henviser til træning i det fri samt private fitnesscentre.

Telefonliste
3'eren (7-15) 72498734
3’eren (15-23) 72498735
4'eren (7-15) 72498736
4’eren (15-23) 72498737
Gæstegangen (7-23) 72498738
5’eren oppe (7-15) 72498741
5’eren nede inde (7-15) 72498739
5’eren nede ude (7-15) 72498740
5’eren oppe (15-23) 72498744
5’eren nede inde/ude (15-23) 72498743
Skrænten 1 (7-23) 72498746
Skrænten 2 (7 -23) 72498747

 

På Trongården er der i alt 55 boliger hvoraf de 38 er 2-rums boliger, og de 17 er 1-rums boliger, som er forbeholdt borgere med demens.

Derudover har Trongården yderligere 6 boliger, som anvendes som aflastnings-pladser for borgere med demens.

Det vigtigt for os at skabe trygge og hjemlige rammer. Vi lægger vægt på, at det er dine ressourcer og ønsker, der er centrum for, hvordan din hverdag på Trongården skal se ud.

Vi arbejder på at indrette Trongården, som et Demens venligt plejecenter med mange oaser, hvor der er mulighed for at sidde og bruge sine sanser. 

Magdalenehaven på Trongården. Sommeren 2019.

Links til undersider