Nyhedsbrev

De seneste Nyheder fra Projekt Familie og Venner.

2019

Hermed en status på Projekt Familie og Venner
Hvad har vi nået indtil nu og hvad venter der.

I slutningen af efteråret 18 blev der afholdt 2 aftenmøder på Trongården og Helsingegården, Der var en god debat og konstruktive forslag fra de fremmødte på disse møder, og det har været med til at forme de kommende aktiviteter. Det samme gælder medarbejdernes input til projektgruppen og projektleder.
En del af de forslag der er kommet, kommer ud til alle stier som en Inspirations-plakat.

En fælles holdning både fra medarbejdere og Familie og Venner er, at der ikke er stort behov for flere store og udadrettede aktiviteter, Der er allerede tilbud og for en del af borgerne er det rigeligt.
Det er derimod et ønske, at der er flere aktiviteter/ arrangementer i borgernes nære miljø, på stierne eller i de små fælles spisestuer.
Der var ligeledes en positiv holdning hos Familie og Venner om at de gerne vil kontaktes via mail, vedrørende helt konkrete arrangementer og evt. om konkrete opgaver, der er brug for hjælp til.
Mange af Familie og Venner`s kommentarer og ønsker, vedrørte nogen mere praktiske og strukturelle områder. Disse varetages i første omgang af ledelse/administration

Projektgruppen har derfor valgt, som det første, at sætte gang er små-kaffe-invitationer. Der har været afholdt flere af disse arrangementer, og der komme flere i løbet af de næste måneder. Tilbagemeldinger fra deltagere har været positive. Samtidig vil der løbende være dialog internt både på Helsingegården og Trongården om hvordan vi kan gøre det endnu bedre i vores samarbejde med Familie og Venner.

I løbet af maj måned gentager vi aftenmøder med Familie og Venner, hvor der er mulighed for at samle op på dette første halvår og tale lidt om planerne for efteråret.

DATOER FOR AFTENMØDER
Trongården d 2. maj kl 16.00 til 18.30
Helsingegården d 7. maj, 16.00 til 18.30


Venlig hilsen
Hanne Overgaard Knudsen
Projektleder
PlejeGribskov.